Nederlandse Nefrologiedagen 2014

Afterparty symposium groot succes!

Op 01 april 2014  speelde Sonny’s Inc. op de afterparty van het symposium van de Nederlandse Nefrologiedagen 2014
Dit geaccrediteerde tweedaagse symposium is bedoeld voor alle professionals die werkzaam zijn op het gebied van de nefrologie. De participerende beroepsverenigingen binnen de Nefrologiedagen zijn NfN, V&VN, VDT, DNN en de VMWN.

De Nederlandse Nefrologiedagen vonden in 2014 plaats op 1 en 2 april in NH Hotel Koningshof te Veldhoven. Het tweedaagse congres kent twee parallelle programma’s, een medisch en een paramedisch. Er zijn ook programma-onderdelen voor alle deelnemers.
De deelnemers werden tevens gefêteerd op een heerlijk dansfeest dat werd verzorgd door Sonny’s Inc. en Vj/DJ Vince. Het thema was mediterraan en daar speelden wij op in met zonnige muziek, het was evenals voorgaande jaren een groot succes. Van begin tot eind was het een groot dansfestijn met tevreden symposiumgangers.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG