Benefietavond Dutch CAA Foundation met Sonny’s Inc.

Geslaagd feest met een dikke cheque voor de Dutch CAA Foundation

Op zaterdag  22 maart 2014 speelde Sonny’s Inc. in de Schiecentrale te Rotterdam.
Wij speelden op de grote benefietavond van de Dutch CAA Foundation. De Foundation richt zich op de fondsenwerving en het vergroten van de naamsbekendheid rondom CAA. CAA

CAA (Cerebrale Amyloid Angiopathie) is een ongeneeslijke hersenziekte in de bloedvaten. In de wand van die vaten hoopt zich amyloid (giftig eiwit) op en veroorzaakt steeds opnieuw bloedingen en infarcten. Dit leidt tot verlammingen, dementie en de dood. Mensen overlijden direct of ze verslechteren bij iedere nieuwe bloeding en overlijden. Ze leven met een tikkende bom. De enorme omvang, 1 op de 4 ouderen boven de 60 jaar, wordt steeds duidelijker dankzij MRI scans die de bloedingen bij leven zichtbaar kunnen maken.

De Association is in het leven geroepen om alle CAA-experts wereldwijd met elkaar te verbinden om zo de slagkracht naar een oplossing van de ziekte te vergroten. Op de avond werd een gigantische bedrag opgehaald, het astonomische bedrag van 533.000 euro.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG