Huwelijksfeest met Sonny’s Inc. Landgoed Lauswolt

Huwelijksfeest met Sonny’s Inc. op Landgoed Lauswolt

Op 08 maart 2014 speelde Sonny’s Inc. op een exclusief huwelijksfeest.
Het feest werd gehouden op het prachtige Bildergroep Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag. In de tuin voor het hotel was een prachtige tent geplaatst waar het bruidspaar van harte welkom geheten werd door de gasten en Sonny’s inc.
Direct stond de dansvloer vol en werd er gefeest naar hartenlust. Het overgelukkige echtpaar genoot, in de pauze van Sonny’s Inc. werd het feest doorgezet door onze eigen DJ Vince die ook smaakvol “draaide”
De avond was heerlijk en landgoed Lauswolt is werkelijk fantastisch, alles klopt, ambiance, gastvrijheid van het personeel en de culinaire hoogstandjes. We kijken terug op een top-avond en wensen het bruidspaar veel geluk toe!

Landgoed Lauswolt
Een statig landgoed in Beetsterzwaag, Friesland. Luxe en stijl in een serene omgeving. De combinatie van faciliteiten maakt dit hotel tot een van de mooiste van Nederland; ruime hotelkamers met een grote keuze aan suites, een compleet Wellness Centre en de vooraanstaande Golf & Country Club gelegen naast het hotel. Ook het Friese landschap zal u bekoren. Prachtige Friese wouden, pittoreske stadjes, indrukwekkende zeilboten, levendige havens en de talrijke meren. Het restaurant De Heeren van Harinxma biedt culinaire hoogstanden. U proeft het vast en zeker: hier regeert de goede smaak.

Highlights Landgoed Lauswolt
•    unieke combinatie van statig landgoed in Friesland, excellent restaurant en vermaard Wellness Centre
•    gelegen naast de prachtige Golf & Country Club Lauswolt
•    combineer uw verblijf met een schitterende zeiltocht over de Friese meren
•    ideaal voor gelegenheden die gevierd dienen te worden in stijl
•    vergaderen op niveau

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG