Feest opleidingsinstituut Imfo

Geweldig feest in Hotel NH Leeuwenhorst

Op donderdag 03 april 2014 speelde Sonny’s Inc. met de small bigband op het feest van opleidingsinstituut Imfo. Het feest werd gehouden in Hotel NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout

Iets meer over Imfo
Imfo is een opleidingsinstituut dat wordt aangestuurd door het bestuur dat gelijk is aan het bestuur van de vFAS.
Op 1 januari 2000 is door de vereniging het Instituut voor Mediation en Familierecht Opleidingen (IMFO) opgericht welk instituut de opleidingsactiviteiten voor de vereniging uitvoert.
De opleidingsactiviteiten van IMFO richten zich op dit moment uitsluitend op het aanbieden van opleidingen en trainingen voor de (aspirant-)leden van de vFAS:
•    Juridische Opleiding Familierecht (JOF);
•    Juridische Specialisatieopleiding Familierecht (JSOF)
•    Opleiding Scheidingsmediation;
•    vFAS-Congres (jaarlijks congres voor alle leden waar zowel juridische- als vaardigheden workshops kunnen worden gevolgd);
•    Verdiepingstrainingen en –cursussen op het gebied van het personen- en familierecht en/of mediation;
•    Regio- en Intervisiebijeenkomsten.

Feestvreugde
Het feest in Hotel NH Leeuwenhorst was geweldig de gasten werden onthaald met onze easy-listening crooner muziek en dit speelden wij ook tijdens tijdens het diner. Later op de avond ging het dak eraf  en werd er naar hartelust gedanst en gefeest op het partyrepertoire van Sonny’s Inc. “We hebben nog nooit zo’n feest mogen ervaren tijdens onze bijeenkomsten” vertelde de organisator toen we afscheid namen. Wat een mooi compliment!

NH Hotel Leeuwenhorst

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG