Galafeest GDF Suez

Party met Sonny’s Inc. en Guus Meeuwis band

Op vrijdag 04 april 2014 speelde Sonny’s Inc. op het gala feest van GDF SUEZ. Het gala werd gehouden in het Scheepvaartmuseum te Amsterdam.

Iets meer over GDF SUEZ
GDF SUEZ E&P Nederland B.V. spoort aardgas en -olie op, haalt het naar boven en brengt het via de offshore pijpleidingsystemen van Noordgastransport B.V. en NOGAT B.V. aan land. Naast de productie, het transport en de behandeling van het aardgas en de -olie die wordt gewonnen op het Nederlands continentaal plat, verzorgen de twee laatstgenoemde bedrijven ook het transport en de behandeling van aardgas afkomstig uit het Engelse, Deense en Duitse continentaal plat.

Swingen op de dansvloer
Wat was het een geweldige partij, de locatie leent zich dan ook bij uitstek voor dit soort grote feesten. Het feest barstte gelijk los, het had een behoorlijk internationaal karakter en men had zich voor de gelegenheid goed uitgedost. Vele nationaliteiten waren vertegenwoordigd, de gasten reageerden bijzonder goed op ons latin repertoire, dat zien wij vaak bij internationale feesten.

In een rap tempo speelden we het Juan Luis Guerra repertoire gevolgd door andere latin krakers en de zaal ging los. In totaal speelden we 2 dikke sets waarin wij ook veel discomuziek brachten.
Na Sonny’s Inc. werd het “partyroer” overgegeven aan de Guus Meeuwis met voltallige band “Kedengedeng” ging het in de zaal. De organisator was in zijn nopjes, bijzonder geslaagd was de avond!
Feest GDF SuEZ met Sonny's inc

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG