Nieuwe videoclip Sonny’s Inc.

Citysense Utrecht decor voor nieuwe videoclip Sonny’s Inc.

Op zondag 06 april was Sonny’s Inc. de hele dag aan het filmen in de prachtige locatie Citysense  in Utrecht! Citysense was het decor voor onze nieuwe videoclip die onze gloednieuwe zomersong zal ondersteunen.

Het begon al vroeg in de morgen dat we vol goede moed aan ons nieuwe project begonnen,tezamen met topdansers uit Laren welke bekend staan onder de naam “Militia” en vele dansers van NME events onder leiding van Monira Mackintosh.
Voorts waren er vele fans, vrienden en bekenden aanwezig om ons te ondersteunen, iedereen had zich zoals we gebriefed hadden in 70’s style gekleed en dat leverde mooie plaatjes op.

De videoclip wordt voor ons avontuur in Val Thorent gelanceerd en we hopen deze zomer de charts te bereiken. De song is geschreven door Sonny’s Inc. drummer Ramon Braumuller en Tom Sijmons van Visualnoise te Huizen.

“Visualnoise” onder produktionele leiding van Marisqua Rab is tevens verantwoordelijk voor de productie van de videoclip. We hebben een enorme leuke dag gehad en wachten met spanning op het eindresultaat!

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG