Mambo Italiano Sonny’s Inc.

Sonny’s Inc. klaar voor de zomer 2011 met Mambo Italiano

Trots zijn wij op het resultaat van de nieuwe single die we gemaakt hebben, na goede voorbereidingen in de eigen studio’s hebben we in de Bullet Sound Studio’s te Nederhost den Berg de eindmix gemaakt onder de bezielende leiding van Han Nuyten.

Het resultaat mag er zijn, onze kersverse pianist Sander Tournier heeft het arrangement gemaakt op de klassieker Mambo Italiano, Ramon Braumuller heeft de drums bas en percussie voor zijn rekening genomen en David Rockefeller heeft het fantastische blazersarrangement geschreven. De gitaar en mandoline is door Job Kaihatu ingespeeld en de zeer prettig klinkende koortjes zijn door Sonny’s Angel Gaby Kaihatu ingezongen.

Het masteren van de single is gedaan door onze trouwe bassist Huig Ouwehand. We zijn erg blij met de single en klaar voor de zomer, vanaf volgende week begint de promotie en zullen jullie de song horen. Deze zomer staat voor Sonny’s Inc. in het teken van de Mambo Italiano! Kijk voor de aardigheid even naar de beelden tijdens de opname van Mambo Italiano.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG