Koninginnedag Della Nonna

Muiden kleurt Oranje en swingt voor Della Nonna

Op Koninginnedag 2011 speelde Sonny’s Inc. net als vorig jaar op het grote oranjefeest van Muiden op de Herengracht voor restaurant Della Nonna.

Ook in Muiden was het dik feest en was het tevens genieten van het zonovergoten prachtige weer. Iedereen stond aan het einde van de dag in het zonnetje te genieten van de latin klanken van Sonny’s Inc. Na een fantastisch Italiaans diner met mijn favoriete toetje “Tiramisu” aangeboden door Camiel Meijer speelden wij nog lang door.

We hadden op de avond nog even pech doordat de stroom eruit klapte maar het mocht de feeststemming niet drukken. Bij Della Nonna blijft het de komende maanden culinair feest, vraag voor de aardigheid eens naar het Italiaanse verrassingsmenu van Camiel, het is werkelijk om je vingers bij af te likken… ooh jaa en vergeet vooral het heerlijk toetje “Tiramisu” niet

Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG