Jeroen van der Boom tipt Mambo Italiano als zomerhit.

 Mambo Italiano Sonny’s Inc.

De single Mambo Italiano is net uit en de reakties zijn geweldig. Jeroen van der Boom die het eerste exemplaar in Marbella mocht ontvangen reageerde dolenthousiast met de woorden:” Jullie hebben een kanjer van een zomerhit”

Tijdens de optredens van Jeroen in de Heineken Music Hall en in de Arena met de Toppers zal Mambo Italiano dan ook te horen zijn. Ook Dj Ronald Steenhouwer die zal draaien tijdens de genoemde concerten omarmd de nieuwe single van Sonny’s Inc.

De single zal ook te horen zijn op het reusachtige Event Libelle zomerweek. De Libelle zomerweek wordt gemiddeld door 80.000 bezoekers gefrequenteeerd. Gedurende de hele week met uitzondering van vrijdag en zaterdag zal Sonny’s Inc. kleine concerten geven.

Met een volle agenda,de release van onze nieuwe single,de zomerradio tour, een heel speciaal huwelijk in het buitenland en als klap op de vuurpijl ons mega event “Sonny’s Inc. Live op de Brink te Laren kunnen wij ons geen betere muzikale zomerstart wensen.

De single Mambo Italiano is nu te downloaden op Itunes en binnenkort op allerlei andere downloadplatvormen.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG