Huwelijk Frank en Vanessa

Feest in Puerta del Sol

Op 07 mei 2011 trouwde het overgelukkige stel Vanessa en Frank van Krimpen. Het was voor mij een heel speciaal huwelijk doordat mijn hartsvriend Frank zijn jawoord gaf aan zijn lief Vanessa.

De huwelijksceremonie werd gehouden in het gemeentehuis van Fuengirola te Spanje ten overstaan van familie, vrienden, zakenrelaties en bekenden. Het mooie feest werd ’s avonds gehouden in Hotel Puerta del Sol te Mijas een zeer mooi hotel gelegen op een fraaie berg met een adembenemend uitzicht over Fuengirola.

Bij binnenkomst werden de gasten onthaald door een saxofonist en een violist die speelden op hippe lounge grooves. De gasten verzamelden zich bij het mooie zwembad in de patio van het Hotel, daar werden heerlijke hapjes geserveerd.Daarna werd er gedineerd in de gedecoreerde zaal en de stemming was optimaal iedereen had zin in het feest. Op het feest werd gespeeld door een leuk populair plaatselijke duo.

Het bruidspaar Frank en Vanessa zijn grote fans van Sonny’s Inc. Zo vroegen ze mij of ik een aantal songs wilde zingen,normaliter treed ik niet zonder de band op maar had voor deze gelegenheid had ik een uitzondering gemaakt. Ik begon het optreden met het uitermate toepasselijke lied “This is the moment” en dat was het zeker een heel speciaal moment.

Daarna was het feest op de dansvloer met Sopa de Caracol, à pedir su mano en andere songs, het voelde als ik mij ogen dichtdeed dat volledig Sonny’s Inc. aanwezig was, want ik werd ondersteund door muziekbanden van ons live album: “Discover Live in de Heeren van Aemstel”

De gasten genoten er werd gedanst en gefeest, heel leuk was het ook dat ik samen met Valerie van Krimpen bekend van Popstars en familie van het pas getrouwde stel een duet zong. We zongen “Face in the crowd” van Lionel Richie en Trijntje Oosterhuis en wat genoten we.

Tot slot was er een optreden van mijn zoon Valentijn en een Dj die heerlijke latin muziek draaide, op de dansvloer was het een vette party en Frank en Vanessa lieten zien dat zij heer/vrouw en meester waren in de salsa en merengue. We hadden een super avond in het mooie zonnige zuiden van Spanje.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG