Liberty Loosdrecht

Magisch concert op Kasteel Sypesteyn

Op 10 september 2021 organiseert Liberty Concerts een spectaculair concert rondom de Nederlandse topformatie Sonny’s Inc. Vanuit de feeërieke tuin van Kasteel Sypesteyn te Loosdrecht barst het stijlvolle feest rond 18.30 tot 23.30 uur los.
U waant zich in een sprookjesachtige omgeving, waarbij u wordt begeleid naar de schitterende majestueuze kasteeltuin waarbij aan alles wordt gedacht om het u naar u zin te maken.

Drie-gangen menu

Bij ontvangst wordt u getrakteerd op een heerlijk glas bubbels waarna u gaat genieten van een drie-gangen menu, waarbij ook aan de vegetariër is gedacht.

Het culinaire wordt verzorgd door de Loosdrechtse restaurateur Porto.

Bigband

Als klap op de vuurpijl en last but not least kunt u een spectaculaire show van de Bigband Sonny’s Inc. verwachten die muzikaal het feest der herkenning brengt.

Zing mee, swing mee, droom weg en geniet van spraakmakende gerechten, exclusieve wijnen en een feel-good live concert in een onvergetelijke romantische ambiance!

Ons event is veilig te bezoeken volgens de RIVM richtlijnen.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG