Promotie tour Liberty Loosdrecht groot succes.

Geweldige sfeer op promotie tour Liberty Loosdrecht

Wat hebben we ongelooflijk genoten op het water in Loosdrecht.

Het begon al vroeg in de morgen met de opbouw, we hadden er heel veel zin in en wat was het geweldig dat het weer meedeed. Dat zag er in de morgen overigens anders uit maar hoe heerlijk was het later in de middag. Na het ingenieus neerzetten van onze apparatuur door de technici van ons geluidsbedrijf Audivio begonnen we aan ons avontuur.

We deden eerst de leuke locatie Terras aan de Plas aan, met een luid klinkend Loveboat thema voeren wij binnen. Het was eigenlijk direct feest voor de mensen die aan de kade stonden. Er werd geswingd en meegezongen. De stemming zat er direct in.

Daarna ging de reis naar restaurant Porto waar het ook een klein feestje werd.Uiteindelijk voeren we naar de prachtige Porseleinhaven wat toch echt een beetje begint te lijken op Curacao met al die prachtig gekleurde huizen aan het water. We hadden het hier beregezellig bij restaurant/terras De Haven Club.

Na een flinke set te hebben gespeeld waarbij de mensen aan de kant aan het swingen waren, gingen we moe maar zeer voldaan genieten van het eten dat de Haven Club voor ons en ons  gezelschap had klaargezet.

Het was super, na het gezellig samen zijn en de mooie ervaringen te delen, gingen we in het pikkedonker donker terug met de Antonia Loungeboat ook dat was zeer bijzonder.

We kunnen spreken van een bijzonder geslaagd event en we bereiden ons voor om samen met Loosdrecht de vrijheid te vieren op 10 september in kasteel Sypesteyn. Kijk even op www.libertyconcerts.nl en zorg dat je erbij bent op dit magische concert in de mooiste locatie van Loosdrecht en omstreken.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG