Nieuwe Single en Videoclip Dancing Easy

Happy Friday met Dancing Easy!

We zijn weer zeer blij met onze nieuwe single en video, we zijn terug gegaan naar 1977. Kennen jullie de tune nog van Martini die als een oorwurm in je hoofd kroop met dat zeer aanstekelijke refrein? Het was de song “Dancing Easy” Een andere tekst werd destijds gemaakt op “Dancing Easy” en zo ontstond de gouden oude Martini tune. Het populaire lied werd een hit en werd in die tijd door de inmiddels overleden artiest Danny Williams gezongen.

Wij hebben van dit liedje een eigentijdse versie gemaakt en brengen het in een Sonny’s Inc. Hollywood style. Laat wat ons betreft de gala’s en party’s maar komen.

De volledige productie is gedaan door producer/arrangeur/pianist Jan Peter Sträter, Sonny Hoogwerf en Rob Schalker. De video is gemaakt door Maxim van Veen van Workstation

 

Artwork hoes

Videoclip

YouTube link

Spotify

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG