Live streaming concert voor COA

Grote formatie Sonny’s Inc. na half jaar weer bij elkaar

Op donderdag 10 september speelde Sonny’s Inc voor het COA.
Het COA (Centraal Orgaan opvang asielzoekers) biedt in opdracht van het Ministerie van Justitie en Veiligheid opvang aan asielzoekers die naar Nederland komen.
Het COA is verantwoordelijk voor plaatsing en opvang van asielzoekers in opvanglocaties verspreid over heel Nederland, totdat over hun asielaanvraag is beslist.

Wij mochten in het verleden reeds voor deze mooie organisatie optreden, zo zouden wij dit jaar ook live een show verzorgen maar door Corona moesten we het dit jaar anders doen.
In dat kader hebben wij in samenwerking met ons audio bedrijf “Audivio” een fantastische live stream concert mogen verzorgen voor 3000 mensen die werkzaam zijn voor de organisatie.

Elk kantoor had zijn eigen feestje met Sonny’s Inc. De opnames vonden plaats in The Spot te Bussum en wat was het heerlijk om even te knallen met de band, het concert duurde 45 minuten met puur partyrepertoire!
Het was een beregezellige dag met de directie van COA.

Het was voor Sonny’s Inc. alweer een half jaar geleden dat we met de grote formatie bij elkaar waren, de euforie was groot, na afloop van het concert hebben we het gevierd met een hapje en drankje.

Voor meer info over onze streaming concerts bel op ons kantoor -, zij vertelt jullie graag alles over dit voor ons eigentijds fenomeen.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG