Liberty Loosdrecht groot succes!

Croonerconcert en partyconcert

Op zaterdagavond 25 september speelde Sonny’s Inc. op het eigen georganiseerde event Liberty Loosdrecht, een initiatief van Mike Van Dijk, Ramon Banderas, en Sonny Hoogwerf. Na een maand van voorbereiding stond het event als een huis.

In de prachtige haven bij Porto te Loosdrecht werden de gasten ontvangen door het personeel van restaurant Porto. De eerste gasten arriveerden om 18.30 om boven in het restaurant plaats te nemen voor het diner. Het was heerlijk zitten in de buitenlucht er werd genoten van het heerlijke zachte weer.

Rond 20.00 uur startte Sonny’s Inc. Bigband met het welbekende  croonerrepertoire en de stemming zat er direct in.
De gasten droomden weg op de muziek en hadden het zichtbaar naar hun zin. We waren uitgelaten en dat is natuurlijk logisch na anderhalf jaar “stilstand” het was oprecht een cadeautje om weer voor vele mensen te performen.

Na een kleine pauze gingen we het fraai aangeklede podium weer op om een twee uur durend swingconcert te geven. Wij speelden de meest dansbare songs van ons repertoire. Het werd een gigantisch feest met ondersteuning van onze Top VJ Geert en onze super goede lichttechnicus Renzo. Het publiek genoot met volle teugen, samen gingen wij uit de bol en vierden het leven op Liberty Loosdrecht. Het was een mooie zwoele fantastische zomeravond. Dit optreden gaat weer in de boeken als zeer memorabel.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG