Sonny’s Inc. laat de straat swingen tijdens Koningsnacht 2023 in Eemnes

Dansen tot in de late uurtjes

Wat een fantastische Koningsnacht was het gisteren bij Het Oude Raadhuis in Eemnes! Het was een avond vol energie en enthousiasme waarbij wij ons feelgood concert vol overgave hebben gebracht. We hadden al een fantastische editie van vorig jaar, maar dit jaar was het nog beter en groter met ons nog grotere geluidssysteem.

De sfeer was direct gezet en al snel vulde de hele straat zich met feestgangers.
We waren blij om veel van onze fans uit het Gooi te zien en het was geweldig om ook mensen uit Laren en Blaricum aanwezig te hebben.

Het was weliswaar koud, maar met ons uptempo repertoire kon iedereen zich lekker warm dansen. We hebben doorgespeeld tot 00.30 uur, maar de mensen waren nog lang niet uitgefeest. Het hoogtepunt van de avond was ons laatste nummer “Zij gelooft in mij”, waarbij iedereen uit volle borst meezong.

Met record drukte in Eemnes, begint ons jaarlijks terugkerende concert de vorm aan te nemen van Sonny’s Inc. Live op de Brink in Laren. We willen iedereen bedanken die erbij was voor hun enthousiasme en energie.

Het is voor ons als band fantastisch om te zien dat onze muziek mensen zo samenbrengt en dat we iedereen een onvergetelijke avond hebben kunnen bezorgen.
We kijken er naar uit om jullie allemaal volgend jaar weer te zien voor een nieuwe Koningsnacht bij Het Oude Raadhuis in Eemnes!

Foto: Yvonne Verburg

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG