Sonny’s Inc. zorgt voor feest op Koningsdag in Laren

Sonny’s Inc. trekt teveel fans aan op Koningsdag in Laren, concert vroegtijdig beëindigd

Op Koningsdag 27 april was het feest in Laren bij Café-Restaurant ’t Bonte Paard. Wij waren uitgenodigd om op het buitenpodium op te treden. Het podium was geweldig opgezet en wij konden rekenen op de geweldige technische ondersteuning van ons eigen team.

Ons concert begon aan het einde van de dag en ging door tot in de avond. Het was fantastisch om te zien dat er zoveel mensen op ons afkwamen om naar onze muziek te luisteren. In een rap tempo brachten wij onze liedjes en het werd al snel een groot feest in Laren, vlakbij de Brink waar wij in het verleden al vele succesvolle concerten hebben mogen geven.

Het weer zat gelukkig ook mee en het was heerlijk om te zien hoe de vrolijke mensen om ons heen genoten van onze muziek. Helaas moesten wij ons concert voortijdig staken omdat er te veel mensen op afkwamen en er verkeersproblemen ontstonden. Het was natuurlijk een mooi compliment aan ons adres, maar het was wel jammer dat we eerder moesten stoppen.

Ondanks dit kleine ongemak kijken wij terug op een geweldige Koningsdag in Laren en willen we graag iedereen bedanken die erbij was. Volgend jaar zien wij elkaar weer en maken we er weer een groot feest van.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG