Familiefeest Haastrecht

 Geweldig Familiefeest ter ere van de 60e verjaardag van Cor van de Hoek, de 90e verjaardag van zijn moeder en de verjaardag van zijn dochter!

Op zaterdag 3 juni werd er een spectaculair feest georganiseerd op het eigen bedrijfsterrein van Cor van de Hoek in Haastrecht. Wat oorspronkelijk bedoeld was als een viering van Cor’s zestigste verjaardag, groeide uit tot een groots familiefeest, waarbij ook de 90e verjaardag van zijn moeder en de verjaardag van zijn dochter werden gevierd. Het was een dag vol liefde, geluk en mooie herinneringen voor de hele familie.

Wij hebben met veel plezier meegedacht in de evenementaankleding. Samen met Cor en zijn vrouw Monique  hebben we ervoor gezorgd dat de ruimte werd getransformeerd tot een feestelijke locatie die perfect aansloot bij de sfeer en het thema van het evenement.

De avond begon om 17.00 uur, toen de eerste gasten vol verwachting binnenkwamen. Cor en zijn vrouw Monique, stralend van geluk, verwelkomden hen met open armen. De ruimte was prachtig versierd en alle gasten waren tot in de puntjes gekleed. De feeststemming zat er meteen in!

Een uitgebreid buffet met heerlijke gerechten en verfrissende drankjes werd geserveerd om de gasten te verwennen. De ruimte was mooi verlicht en de decoraties zorgden voor een feestelijke en uitnodigende sfeer. Het was een visueel spektakel dat de gasten direct in de feeststemming bracht.

Het muzikale programma begon met de legende en parel van Rotterdam, Lee Towers. Zijn optreden zorgde meteen voor een feestelijke ambiance en iedereen genoot van zijn geweldige stem en charisma. Na Lee Towers nam een DJ het over om de feestvreugde voort te zetten.

En toen was het eindelijk tijd voor het langverwachte optreden van Sonny’s Inc.! Rond 20.00 uur betraden wij het podium en zorgden wij voor een onvergetelijke ervaring. Op verzoek van het publiek speelden wij onze  bekende disco hits en brachten wij een flinke portie latin muziek ten gehore. De ruimte was gevuld met dansende en lachende mensen!

Een bijzonder moment van de avond was toen wij het nummer “Papa” van Stef Bos en “Bedankt mijn vriend” van Andre Hazes speelde. Deze nummers raakten een gevoelige snaar bij het publiek en zorgden voor een emotionele en betekenisvolle sfeer.

Het feest eindigde in een knallend slot, waarbij iedereen met een grote glimlach op zijn gezicht stond. Cor van de Hoek heeft zijn zestigste verjaardag op grandioze wijze gevierd, omringd door vrienden en familie in een prachtig aangeklede ruimte. Het was een avond vol vreugde, mooie herinneringen en complimenten voor het fantastische feest!

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG