FABULOUSHI BYLEI

Hemels Feest bij SHI non-food concepts!

Op zaterdag 22 april vond bij SHI non-food concepts in Asten een spectaculair bedrijfsfeest plaats met ruim 350 gasten. Het feest had de titel FABULOUSHI en vond plaats in een stijlvol tentpaviljoen dat voor het evenement bij het bedrijf was neergezet. Ik mocht als gastheer optreden en het was een betoverende avond voor de medewerkers, waarbij samen beleven, genieten en prachtige, blijvende herinneringen maken centraal stond.

De avond begon om 17.30 uur met een theatrale ontvangst van 350 gasten, vergezeld van DJ KITTY. Vervolgens werd de Food Market geopend en werden de gasten verwelkomd met een optreden van Lucifer Slagwerk. De avond werd voortgezet met een optreden van de band Sonny’s Inc., gecombineerd met een adembenemende luchtacrobatenshow. DJ Kitty draaide vervolgens de beste hits uit de jaren 90 en er werd een theatrale act opgevoerd met Noi Pakon.

Na deze optredens trad Sonny’s Inc. opnieuw op, gevolgd door een spetterend optreden van Tino Martin. De avond werd afgesloten met een knallende grande finale met het optreden van Snollebollekes. Het was een avond die de meeste medewerkers en gasten nog nooit hadden meegemaakt en die ze niet snel zullen vergeten.

Het was een meesterlijke, betoverende reis in visuele beleving, culinaire finesse en smaakmakers, de beste artiesten en entertainment voor deze bijzondere avond. Een nieuwe, blijvende herinnering, voor altijd!

Het evenement werd perfect georganiseerd door BYLEI, een fantastisch organisatiebureau uit Brabant dat bekend staat om het organiseren van evenementen zoals Polo Brabant. Zij hebben ervoor gezorgd dat alles op rolletjes verliep en dat de gasten een onvergetelijke avond hebben gehad. Dankzij de professionele aanpak van BYLEI was het mogelijk om een feest van deze omvang en kwaliteit te organiseren. Hun bijdrage aan dit evenement was van onschatbare waarde.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG