Frans Kuiken viert 75ste verjaardag in stijl met Sonny’s Inc.

Feest op Landgoed Bergzicht De Raaf met Sonny’s Inc. brengt Curacao naar Nederlandse dansvloer

Op vrijdag 21 april 2023 vierde de familie Kuiken Casimir een bijzonder feest ter ere van de 75ste verjaardag van de heer Frans Kuiken. Het feest vond plaats op een fantastische locatie, genaamd Landgoed Bergzicht De Raaf, in het Nederlandse Heumen.

Voor deze feestelijke gelegenheid werd de populaire entertainmentband Sonny’s Inc. ingehuurd om het publiek te vermaken met een mix van Latijns-Amerikaanse en Caribische muziek. Met veel mensen uit Curacao in het publiek, was het de wens van de familie Kuiken Casimir om de avond te laten bruisen van Latijns-Amerikaanse en Caribische vibes.

En dat is precies wat Sonny’s Inc. heeft geleverd! Het optreden begon met het bekende nummer ‘Suavemente’, en vanaf dat moment was het publiek niet meer te stoppen. Het tempo lag hoog en de dansvloer stond binnen de kortste keren vol.

Sonny’s Inc. speelde vele klassiekers van Juan Luis Guerra en andere bekende artiesten uit de Latijns-Amerikaanse en Caribische muziekscene. De band zorgde er ook voor dat het repertoire werd doorspekt met dance classics en andere populaire nummers, waardoor er voor ieder wat wils was.

Het publiek was laaiend enthousiast en de complimenten na afloop waren dan ook niet van de lucht. Mensen spraken al over het organiseren van een nieuw feest en wilden graag dat Sonny’s Inc. zou afreizen naar het prachtige Curacao voor een volgend optreden.

Sonny’s Inc. zelf is nog aan het nagenieten van deze geweldige avond. Wie weet wat de toekomst brengt, maar één ding is zeker: het optreden op het feest van de familie Kuiken Casimir was er één om nooit te vergeten!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG