Muzikaal spektakel op het water: Sonny’s Inc. treedt op tijdens bedrijfsfeest DKC

Maritiem feest van het jaar: Alma Nieto, Bennie Solo, Xander de Buisonjé en Sonny’s Inc. op de Blue Rhapsody

Het was een avond om nooit te vergeten op de Blue Rhapsody, het partyschip dat ons meenam op een onvergetelijke reis op de Maas en Waal. Als onderdeel van Sonny’s Inc. mochten wij optreden tijdens het jubileumfeest van DKC, een bedrijfsfeest dat groots werd gevierd met meer dan 300 personen aan boord. De avond werd heel goed georganiseerd door Holland entertainment Management.

Het was een feestelijke avond vol vrolijkheid en dansende mensen, waarbij wij als artiesten de eer hadden om het publiek te vermaken en de sfeer te verhogen. Maar we waren niet de enige artiesten aan boord, we deelden het podium met de Spaanse topzangeres Alma Nieto, de grappige Bennie Solo en Xander de Buisonjé. Het was een geweldige combinatie van talenten die de avond nog specialer maakte.

De Blue Rhapsody was de perfecte locatie voor dit maritieme evenement. Het schip bood niet alleen een prachtig uitzicht op het water, maar de service was ook uitstekend. Het personeel van de boot zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes was geregeld, van de heerlijke catering tot de fantastische sound installatie van het A-merk L Acoustics.

Als muzikanten weten wij als geen ander hoe belangrijk een goede sound installatie is en de Blue Rhapsody stelde niet teleur. Het was een genot om op te treden met zo’n hoogwaardige apparatuur, wat onze muziek nog beter tot zijn recht deed komen.

We kijken al uit naar ons volgende optreden op de Blue Rhapsody, maar dan vanuit Düsseldorf als opstappunt. We kunnen niet wachten om weer deel uit te maken van dit maritieme avontuur en weer een onvergetelijke avond te beleven.

Dus bij deze willen wij Holland Entertainment Management en De Blue Rhapsody bedanken voor de geweldige verzorging en het bieden van de perfecte locatie voor dit muzikale evenement op het water. Het was een feest om nooit te vergeten!

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG