Familie verrast Opa Thieu met hartverwarmend feest!

Dansende broers en zus maken 80e verjaardagsfeest van Opa Thieu onvergetelijk

Weert, Nederland – Thieu Vanlaer, ook wel bekend als Opa Thieu, werd op zaterdag 06 april verrast door zijn familie ter gelegenheid van zijn 80e verjaardag.

Het feest vond plaats in Hotel Antje van de Statie te Weert en werd bijgewoond door familie, vrienden en bekenden.

De avond werd opgeluisterd door de muziek van Sonny’s Inc. Lite en was gevuld met plezier en gezelligheid. Het hoogtepunt van de avond was toen alle broers en zussen gezamenlijk op de dansvloer stonden te dansen, wat zelden voorkomt.

Guido Hermans, een goede vriend van Opa Thieu, deelde grappige anekdotes over de jarige en zorgde voor veel lachende gezichten.

Opa Thieu genoot van elk moment van het feest en bedankte zijn familie en vrienden voor hun aanwezigheid. Hij was zo geroerd door de liefdevolle en vriendschappelijke sfeer dat hij zelfs een paar tranen van blijdschap liet vloeien.

De familie wenste Opa Thieu nog vele mooie jaren in goede gezondheid toe en zei dat dit feest een herinnering was die ze altijd zullen koesteren.

Het was een hartverwarmende avond vol liefde en vriendschap en een geweldige manier om de 80e verjaardag van Opa Thieu te vieren.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG