Jubileumfeest van Zandbergen World’s Finest Meat.

Op 1 april 2023 trad Sonny’s Inc. op tijdens het jubileumfeest van Zandbergen World’s Finest Meat. Dit toonaangevende bedrijf in de internationale eiwitketen heeft zijn hoofdkantoor in Zoeterwoude, Nederland en haalt gekoeld en diepgevroren vlees uit verschillende landen, waaronder de VS, Argentinië, Brazilië, Uruguay, Paraguay, Chili, Thailand, Australië en Nieuw-Zeeland.

Zij importeren rundvlees, lamsvlees, varkensvlees en gevogelte uit deze landen en leveren dit aan klanten in alle EU-lidstaten, Zwitserland, Noorwegen en de Verenigde Arabische Emiraten. Sinds 2018 bieden zij ook alternatieve eiwitoplossingen aan.

Het prachtige feest vond plaats in de majestueuze Koningszaal van Artis in Amsterdam. Sonny’s Inc. verzorgde de muzikale omlijsting van de avond met bigband en VJ, die schitterende visuals liet zien.  DJ Valentine draaide coole grooves en er was een half uur durend optreden van Yves Berendse. Het was een fantastische avond.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG