Jubileum Timmerfabiek Duiveman

30 Jaar Duiveman

Op de avond van 31 maart 2023 hadden traden wij op voor Timmerfabriek Duiveman, een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige houten kozijnen, ramen en deuren. Het 30-jarig jubileum van het bedrijf werd gevierd in restaurant Bleij te Heemskerk, waar wij als Sonny’s Inc. de sfeer mochten verhogen.

Het was een bijzonder feestelijke avond waarbij de gasten zich helemaal onderdompelden in de gezellige ambiance die door ons werd gecreëerd.

Het was fantastisch om te zien hoe de hele avond volop werd gedanst en gelachen. Wij zijn trots dat we hebben kunnen bijdragen aan deze bijzondere gelegenheid en hopen dat we hebben bijgedragen aan een onvergetelijke avond.

Het is ons een eer dat Timmerfabriek Duiveman ons kent van onze eerdere dinnerconcerts in The Harbour Club. Het is altijd fijn om terug te komen op een vertrouwde plek en we hopen dat we in de toekomst nog meer van dergelijke gelegenheden mogen opluisteren met onze muziek.

Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd feest en we bedanken Timmerfabriek Duiveman voor het vertrouwen in ons. Wij wensen het bedrijf nog vele succesvolle jaren toe en hopen hen in de toekomst weer te mogen vermaken met onze muziek. En voor wie op zoek is naar een geweldige locatie voor een feestje, raden wij restaurant Bleij te Heemskerk van harte aan!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG