Dinnershow Roermond

Geslaagde samenwerking met RTL4 Life is Beautiful

Wij kunnen alleen maar enthousiast zijn over de allereerste samenwerking tussen RTL 4 Life is Beautiful en de dinnershow! De avond begon met fantastische Croonersongs van iconische artiesten zoals Frank Sinatra, Michael Bublé en andere geweldige nummers uit het American Songbook.

De negenkoppige formatie van Sonny’s Inc. zorgde voor een swingende sfeer waar het publiek duidelijk van genoot. Bovendien was de catering perfect georganiseerd en dat was te merken aan de tevreden gasten die genoten van het heerlijke eten.

Maar dat was nog niet alles! Michael Bakker verraste het publiek met een ludieke interpretatie van de legendarische King of Rock ’n Roll, Elvis Presley, gekleed in een opvallend wit kostuum.

Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld het swingende repertoire van Sonny’s Inc. met uptempo nummers. Het publiek kon gewoon niet stil blijven zitten en de dansvloer was tot het einde van de avond gevuld met mensen die volop genoten van de klassieke hits. Diverse gasten werden muzikaal in het zonnetje gezet en er hing een fantastische saamhorigheid.

Last but not least, de afterparty was een geweldige afsluiting van de avond met karaoke als kers op de taart. Met een gevoel van voldoening en plezier keerden wij huiswaarts. We zijn erin geslaagd om een geweldige avond vol entertainment en feestvreugde te creëren in het Forum te Roermond en kijken nu al uit naar de volgende dinnershow.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG