Huwelijksfeest Kaj Lerby en Hannah Lap in Fifteen met Sonny’s Inc.

Swingen met Sonny’s Inc. in Fifteen

Op 02 juli 2011 speelde Sonny’s Inc. voor Kaj Lerby en Hannah Lap. Het prachtige glamour huwelijksfeest werd gevierd in het fantastische restaurant Fifteen van Jamie Oliver.

fifteenNa het succesvolle concept van Jamie Oliver’s Fifteen Londen is eind 2004 Fifteen Amsterdam geopend. Het eerste Fifteen restaurant buiten Londen, gevestigd in het sfeervolle Pakhuis Amsterdam in het Oostelijk Havengebied. Fifteen Amsterdam is een groot opgezet restaurant, maar biedt voldoende intimiteit voor een klein gezelschap.

Het feest van Kaj en Hannah was in één woord geweldig, de gasten waren prachtig gekleed. Mooi waren de momenten waarin werkelijk iedereen aan het swingen was, ook toen de vader van Hannah een liedje zong voor zijn prachtige dochter en natuurlijk het speciale moment van Willeke Alberti (de moeder van Kaj) die een schitterend lied zong voor haar zoon. Aansluitend werd door Willeke een Amsterdamse medley gebracht ondersteund door Sonny’s Inc., de zaak stond op z’n kop. Wij swingden de hele avond door en we kijken terug op een superfeest!!!

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG