Huwelijksfeest Aspasia en Marcel

Aspasia en Marcel swingen op Sonny’s Inc.

Op 01 juli 2011 speelde Sonny’s Inc. op het huwelijksfeest van Aspasia en Marcel. Het feest werd gevierd in het voor ons welbekende Koetshuis Amerongen te Amerongen.

Wij mochten in het verleden reeds vele feesten op luisteren in deze toplocatie!

Het negentiende-eeuwse Koetshuis bood vroeger onderdak aan de vele koetsen van de adellijke families die Kasteel Amerongen bewoonden. Het enorme pand met hoge zoldering heeft een prachtige eigentijdse uitstraling, waarbij de klassieke grandeur uit haar verleden behouden is.

Dit is de plek waar alles mogelijk is: zinderende feesten met versterkte muziek, perfect klinkende concerten, professionele presentaties, sfeervolle diners, stijlvolle recepties, bedrijfsfeesten en alles wat u nog meer voor uw gasten kunt bedenken.

Het bruidspaar werd groots onthaald, er werd een mooie videoclip gepresenteerd van alle mooie momenten van de dag. Leuk was dat de song van Sonny’s Inc. “De wereld is zo mooi” gebruikt werd onder de beelden” Het bruidspaar opende het feest met de klassieker Cheek to cheek en daarna barstte het feest los. Het was voor Sonny’s Inc. weer een swingende avond met blije mensen.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG