Bruidspaar Jeroen en Dany v/d Boom swingen op Sonny’s Inc.

Jeroen van der Boom en Dany trouwen in kasteeltje Castell D’Emporda in Bisbal.

Jeroen van der Boom is maandag in het huwelijk getreden met zijn Dany. De 39-jarige zanger en zijn bruid trouwden in een kasteeltje Castell D’Emporda in Bisbal.

De bruiloft van de twee, die al in het weekeinde van start ging, werd bijgewoond door hun familie en beste vrienden. Het tweetal werd in de echt verbonden door Jeroens vaste tekstschrijver Han Koreneef.

In het prachtige kapelletje van het kasteel zong Leonie een prachtige ballade, daarna was het feest met Sonny’s Inc. en wat hebben we genoten, we stonden op het terras van het kasteel met een waanzinnig uitzicht over de valleien van Bisbal en omstreken.

Wij maken heel wat mee in feestend Nederland maar dit was met geen pen te beschrijven zo mooi. Deze locatie is zowel visueel als culinair één groot avontuur. Het was een aaneenschakeling van prachtige momenten op de avond.

Ook Rene Froger zong prachtige liedjes en “This is the moment” begeleid door Sonny’s Inc. mocht niet ontbreken. Aan het eind van de avond was het lekker entertainen met Jeroen, Rene en ikzelf, er waren kippenvel momenten waarin wij gezamenlijk met de gasten mooie ballades zongen.

Het was een geweldige ervaring voor iedereen die aanwezig was. Na afloop was het feest met DJ Ronald Steenhouwer die smaakvol fantastische tracks aan elkaar mixte.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG