6e concert van Sonny’s Inc. Live op de Brink

Sonny’s Inc. singing in the rain in Laren

Op 16 juli 2011 was het eindelijk zover en begon het inmiddels 6e concert van Sonny’s Inc. Live op de Brink met een leuk voorprogramma voor de kids verzorgd door Streetdance groep Militia en een optreden van clown Martijn.

Slecht weer

Het weer Sonny's inc Het enorme slechte weer mocht de pret niet drukken en duizenden mensen waren toch door weer en wind naar de Brink gekomen om te genieten van het concert. We hadden een leuk repertoire en de stemming zat er direct goed in. We trapten af met een speciaal arrangement van de “Disco Samba gearrangeerd door onze trompettist David Rockefeller. Het regende maar we brachten in ieder geval muzikaal het zonnetje mee.

De eerste set

In de eerste set brachten we wat oude soul songs als Higher and higher, Knock on wood, Let’s stay together maar ook de door Sonny’s Angels vertolkte Donna Summer medley. Een flink portie Latin mocht ook niet ontbreken zo speelden wij de knaller en absoluut feestnummer “Para Ti” van Juan Luis Guerra. In onze pauze draaide “DJ Ronald Steenhouwer” lekkere muziek en werd de sfeer goed vastgehouden maar het ging nog harder regenen.

Willeke Alberti

De tweede set welke in totaal 2 en een half uur duurde openden wij met een Earth, Wind and Fire Blok... het was swingen op de Brink en iedereen was kletsnat ondanks de vele paraplu’s. De paraplu’s gaven vanaf het podium een mooi plaatje, zover je kon kijken zag je allerlei verschillende kleuren en dat gaf met het licht een indrukkwekkend schouwspel.

Willeke en Sonnys Inc.Een leuk moment was dat er tijdens de overgang naar een andere song een kleine stilte viel en dat ik spontaan van een concertganger een paraplu in mijn handen gedrukt kreeg. A l’improvise werd de klassieker Singing in the Rain ingezet door de band. Groot was de verrassing voor het publiek toen ik Willeke Alberti mocht aankondigen. Zij kwam op met het prachtige lied “Samen zijn” en iedereen zong mee. Willeke en ik zongen samen “De Glimlach van een kind” en wat was het gaaf. Er ontstond een lekker meezing feestje toen zij de Amsterdamse Medley zong en het bleef maar regenen.

Valentijn en Street Dancers Militia

Valentijn Hoogwerf met Lazy songMijn zoon Valentijn deed evenals vorig jaar mee en zong met ondersteuning van een leuke dansgroep met apenmaskers “The lazy song” van Bruno Marz. Wat was ik trots op hem. Daarna zongen we samen het toepasselijke nummer “Father and Friend” wat mijn vaderhart weer goed deed. Een spektakel was onze Michael Jackson medley met ondersteuning van de Militia Street Dancers. Ik wist tot voor kort niet dat we zulke geweldige dansers in Laren hadden. Het concert vorderde en wat een magie was er, het had te maken met het fantastische publiek, de nog steeds keihard vallende regen, het fantastische lichtspel en de intense chemie van de musici van Sonny’s Inc.

Knallen met Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom en Sonny Hoogwerf (Medium)Het was inmiddels een week geleden dat we op de bruiloft van Jeroen en zijn Dany speelden in Spanje en het was daar waar Jeroen sprak dat hij ook heel veel zin in het optreden op de Brink had en dat wij samen ons lievelingslied zouden brengen “Don’t let the sun go down on me”

Het publiek wist van niets en de song “Don’t let the sun go down on me” werd ingezet. Ik zong het lied uit mijn tenen en verheugde mij op het moment dat Jeroen zijn intrede zou doen. Iedereen vond het geweldig….paraplu’s werden ingepakt en het maakte allemaal niets meer uit.

Jeroen zong zijn hits “De Betekenis” , “Eén wereld” en hij had een hele….hele leuke verrassing. Hij vroeg mij voor een concert samen met Rene Froger op 14 november in Studio 21 met ratpack repertoire. Fantastisch vond ik het . Ik kan nu al naar het moment toeleven om met de Small Big band Sonny’s Inc. uit te gaan. Jeroen en ik zongen ter afsluiting nog “Ik kan het niet alleen”. Onze 7th gear werd ingezet een medley met hedendaagse dance krakers met als klap op de vuurpijl de gigantische hit “I’ve got a Feeling”… de Brink schudde op zijn grondvesten.

Stroomstoringen maar feest is niet kapot te krijgen

We waren geladen en werkten naar het einde toe van onze show, daarvoor hadden wij een speciaal arrangement gemaakt op “ Ik leef niet meer voor jou” van Marco Borsato met een spectaculair intro. Door de hevige regenval klapte het stroom er een paar keer uit op de avond dat mocht de pret echter niet drukken. Het was wel heel erg jammer dat dit juist op dit moment gebeurde. Wij konden het nummer niet uitspelen, leuk was het wel dat het publiek gewoon doorzong. Het duurde even voordat wij weer stroom hadden maar het publiek bleef staan. Uiteindelijk hadden we weer stroom door kordaat optreden van onze technici en werd de song “Viva La Vida” ingezet. We sloten af met “You’ve got a friend” en ik voelde pure emotie van binnen.

Leuke berichten

Sonnys Inc. live op de brink 3-1“Sonny’s Inc. live op de Brink is eigenlijk met geen pen te beschrijven”, zo sprak onze jarige hoofdsponsor Karin van Rojo, “ het is een concert dat je moet beleven!” De vele aardige mailtjes, smsjes, berichten op sociale media spreken boekdelen, wij willen onze fans, vrienden, kennissen,leuke onbekenden,familie etc. bedanken voor de aanwezigheid op ons concert.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG