Jaarfeest van de RDW

Party in ECA met RDW en Sonny’s inc.

Op donderdag 14 januari 2010 speelde Sonny’s Inc. op het jaarfeest van de RDW. De RDW is de instelling die de registratie van gemotoriseerde voertuigen en rijbewijzen in Nederland verzorgt. De RDW is een zelfstandig bestuursorgaan van de Nederlandse overheid.

De RDW geeft jaarlijks een feest en dan wordt er flink uitgepakt, in de verschillende zalen van het ECA centrum te Aalsmeer was van alles te doen. Al vele jaren probeerde het organisatie bureau van het RDW Sonny’s Inc. te boeken maar telkens waren wij op de geplande feestdata geboekt door andere bureaus.

Dit jaar echter konden wij gehoor geven en stonden wij dan ook in de hoofdzaal “The Big Apple” geprogrammeerd samen met Wolter Kroes. In een 2 en een half uur durend concert met een kleine pauze wisten wij het evenement naar een absoluut hoogtepunt te brengen. Wolter Kroes mocht het evenement afsluiten. Het feest was geweldig en tevreden gingen wij huiswaarts.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG