Stijlvolle galabal van de Koninklijke Militaire Academie

Feest in Kasteel van Breda

In het bruisende hart van Breda ligt het Kasteel van Breda. De plaats waar in 1828 de KMA werd gevestigd.

Een terrein dat bol staat van cultuur-historie, traditie en waar tegelijkertijd modern wetenschappelijk onderwijs en militaire opleiding en vorming worden gegeven. Dit is de omgeving waarin jaarlijks duizend cadetten en tweehonderd cursisten worden opgeleid tot officier.

In Breda werken ongeveer 200 burgers en militairen, die de cadetten begeleiden en ondersteunen in directe of indirecte zin. Opleidingen KMA verzorgt de opleiding en vorming van officieren voor de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht en de Koninklijke Marechaussee.

Op vrijdag 29 januari 2010 werd er feest gevierd in het Kasteel. De grote formatie Sonny’s Inc. inclusief VJ speelde op het stijlvolle galabal van de Koninklijke Militaire Academie er werd gedanst en gefeest en onze Koningin Beatrix werd geëerd.

Er werd een prachtige speech gehouden door de generaal, aansluitend speelden wij vol trots het volkslied “Wilhelmus van Nassouwe” en feliciteerden Hare Majesteit alvast met haar 72ste verjaardag.

Het was weer één van die unieke evenementen die we mochten opluisteren. Hulde aan Advance Business Event die het evenement strak organiseerde. Het was een fantastische avond.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG