Bilderberg Hotel ’t Speulderbos feest met Sonny’s inc.

Nieuwjaarsfeest in ’t Speulderbos

Op 12 januari 2010 speelde Sonny’s Inc. in het charmante Bilderberg Hotel ’t Speulderbos, het hotel is gelegen in een prachtig groen gebied, omgeven door heide en sprookjesachtige zandverstuivingen.

Wij speelden op de nieuwjaarsparty van de hotelketen: “De Bilderberggroep” voor het voltallig personeel van alle locaties in het land. Inmiddels was het de derde keer dat wij voor deze mooie organisatie mochten spelen.

Ook dit jaar was het weer een grandioos event een aantal medewerkers werden extra in het zonnetje gezet, zo mochten wij genieten van 2 optredens die spontaan werden opgevoerd door personeelsleden onder begeleiding van Sonny’s inc..

Na de speech van de directeur brak het feest los en werd er non-stop gedanst en lol gemaakt op de dansvloer, de sfeer was fantastisch.

Aan het eind van de avond werd er in kleine kring nog even geborreld en geëvalueerd

“Op naar volgend jaar” zei de directeur van de Bilderberg, hij complimenteerde ons voor wederom een bijzonder geslaagd evenement.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG