Huwelijksfeest van Pim & Camilia

Kasteel Landgoed de Engelenburg

Op 19 december 2009 speelde Sonny’s Inc. op het geweldige huwelijksfeest van Pim & Camilia.

Het feest werd gehouden op het prachtige Kasteel Landgoed de Engelenburg te Brummen. Wij hadden ons al zeer verheugd op dit huwelijksfeest want Pim is een groot liefhebber van de muziek van Sonny’s Inc., Pim had dan ook vantevoren wat verzoeken gedaan.

Zo gaf het bruidspaar aan in de eerste set veel croonersongs te willen horen, wij rukten uit met een 4-koppige blazerssectie: Tom Beek , Jan van Duikeren, Tini Thomson en natuurlijk David Rockefeller. Onze small bigband liet vele songs van Frank Sinatra de revue passeren en het internationale gezelschap genoot.

In de tweede en derde set ging de band los op het latin en disco repertoire en wat werd het een party!

Het geweldige feest in Brummen was voor ons een perfecte afsluiting van het jaar want het was voor Sonny’s Inc. het laatste optreden van 2009.

De band heeft even vakantie om de accu op te laden en in januari 2010 gaan we er weer volledig tegen aan, de maand begint goed met in het vooruitzicht een groot optreden in het voorprogramma van Guus Meeuwis.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG