Huwelijksfeest Herman Bekenkamp en Petra Langen

Hooge Vuursche, Sonny’s Inc. en warm gezelschap

Op 14 februari 2015 speelde Sonny’s Inc. in kasteel de Hooge Vuursche. Het was een magisch feest, al bij binnenkomst was het echt ongelofelijk mooi, de locatie was prachtig uitgelicht. We speelden op het huwelijksfeest van Herman Bekenkamp en Petra Langen.

Het speciale van de avond was dat de huwelijksceremonie ook voltrokken zou worden. De ceremonie werd gehouden in de aangrenzende zaal, Sander (pianist Sonny’s Inc.) en ik mochten tijdens de ceremonie twee ballades brengen. Tijdens de song “You are so beautiful” was de bruid geëmotioneerd  en kon het ook niet droog houden. De ceremonie was erg mooi, wij genoten van de woorden van de steengoede ambtenaar van de Burgelijke Stand die er echt iets persoonlijks en bijzonders van maakte.

Na de liedjes gezongen te hebben liepen Sander en ik naar de andere zaal waar Sonny’s Inc. inmiddels klaarstond. Het kersverse bruidspaar werd onthaald met het nummer “Shout” van de Trammps die we voor de gelegenheid hadden ingestuurd en direct in het repertoire hebben opgenomen.

Het feest barstte direct los met het bruidspaar in het middelpunt, iedereen stond op de dansvloer.
Je zag de gasten genieten, de hele avond speelden wij onze disco songs (vele klassiekers) natuurlijk ook latin repertoire en soul repertoire, zelfs leuke Nederlandse liedjes van onder andere André Hazes.

Er heerstte een geweldige sfeer op deze bijzondere Valentijnsavond, alles was dan ook tot in de puntjes geregeld. De organisatie was gedaan door Ton Hover, het bruidspaar straalde en was blij. Het was voor ons wederom een bevestiging dat de Hooge Vuursche in combinatie met Sonny’s Inc. en een warm gezelschap garant staat voor een geslaagde avond. Wij wensen Herman en Petra heel veel geluk toe!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG