KASTEEL DE HOOGE VUURSCHE

TROUW EN EVENEMENTENLOCATIE

Trouwen, vergaderen of feesten op Kasteel De Hooge Vuursche. Kasteel De Hooge Vuursche ligt tussen de bossen van Hilversum en Baarn. Het gerenoveerde kasteel is geschikt voor bruiloften, presentaties en feesten tot 450 personen.

KASTEEL DE HOOGE VUURSCHE

TROUW EN EVENEMENTENLOCATIE

Trouwen, vergaderen of feesten op Kasteel De Hooge Vuursche. Kasteel De Hooge Vuursche ligt tussen de bossen van Hilversum en Baarn. Het gerenoveerde kasteel is geschikt voor bruiloften, presentaties en feesten tot 450 personen.

Trouwen, receptie en feest

Tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn ligt Kasteel De Hooge Vuursche op een landgoed van 19 hectare. De uitstraling van het kasteel is uniek, eigentijds en sfeervol. Na het feest kunt u met uw gasten overnachten in de 19 hotelkamers. Voor het kersverse bruidspaar hebben we een prachtige bruidssuite met bubbelbad en Champagne. De huwelijksceremonie wordt op locatie verzorgd. Ons keukenteam kookt met veel passie voor het vak op uw bijzondere trouwdag.

Presentaties, vergaderingen en feesten

Het Koetshuis op het landgoed  is speciaal ingericht voor de zakelijke gebruiker. Hier bevinden zich zes ruime vergaderzalen. Na uw bijeenkomst kunt u blijven overnachten in één van de kasteelkamers. De stijlruimtes in het kasteel, zoals de Parkzaal en de aangrenzende Hall en Fonteinzaal lenen zich goed voor presentaties met aansluitend een borrel en diner.

Hotel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche beschikt over 19 luxe hotelkamers, inclusief een suite. Alle tweepersoonskamers hebben een prachtig uitzicht over het landgoed. De volgende ochtend verzorgen wij het ontbijt in de bar/lounge. Vanaf 1 oktober 2013 zijn de hotelkamers ook te boeken zonder een bijeenkomst of feest. Voor reserveringen en beschikbaarheid kunt u in de rechterkolom kijken.

Achter elk evenement staat een bevlogen team

Of het nu gaat om een vergadering, bruiloft of een  feest met alles erop en eraan, de mensen van Event Company helpen u graag om er samen een geslaagde dag van te maken. Sterker nog, de passie voor het vak, de deskundigheid en flexibiliteit van onze mensen zorgen ervoor dat uw verblijf onvergetelijk wordt. Dat is de kracht van Event Company. Onze mensen maken het verschil!

De rijke historie van het kasteel

Het Kasteel is gebouwd in opdracht van de koopvaardijofficier Johannes Adrianus van den Bosch en zijn echtgenote Baronesse Van Hardenbroek. In 1912 is het kasteel officieel geopend. Vooraanstaande Nederlandse kunstenaars hebben zich bemoeid met onder meer de inrichting van het kasteel en de vele versieringen aan de buitenkant, waaronder beeldhouwwerk en kunstsmeedwerk voor de topgevels en de klokkentoren. In de rijke decoratie van het kasteel is een belangrijke plaats ingeruimd voor de oorspronkelijke passie van de heer Van den Bosch: de zeevaart.

De functies van Kasteel De Hooge Vuursche

Het kasteel is vanaf 1939 geopend als hotel-restaurant. In de jaren na de Tweede Wereldoorlog werden er in het Kasteel vele hoge gasten van het Koninklijk huis ondergebracht en hebben er belangrijke conferenties op nationaal en internationaal niveau plaatsgevonden. De Event Company heeft in 2006 het landgoed, het kasteel en de panden gekocht van Bierbrouwerij Heineken.

Meer info Kasteel de Hooge Vuursche

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG