Huwelijksfeest in Hotel Vianen met Sonny’s Inc.

Klaas en Marjolijn stralend middelpunt

Op 31 januari 2015  speelde Sonny’s Inc.  op het geweldige huwelijkfeest van  Klaas en Marjolijn van der Wal. Het was het 25-jarig jubileum en dat werd gevierd in een van de mooie zalen van Hotel Vianen. De zaal was prachtig uitgelicht en gedecoreerd met witte pipe and drape.

Wij begonnen op verzoek van het bruidspaar met onze croonersongs tijdens het buffet,later op de avond was het swingen met Sonny’s Inc. en onze Dj/VJ Vince. Een bijzonder en sfeervol feest was het, Klaas en Marjolijn genoten intens van alles dat er gebeurde. Wij waren ook verrast door het prachtige schilderij dat gemaakt was op de avond terwijl wij aan het spelen waren.

Het schilderij werd gemaakt door Ferdinand Schonberger, deze kunstenaar is een absolute aanrader! Wij hadden een superavond en wensen Naas en Marjolijn veel geluk toe!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG