Golfsociëteit de Lage Vuursche

Golfsociëteit de Lage Vuursche party met Sonny’s Inc.

Op 12 september 2015 speelde Sonny’s Inc. op Golfsociëteit de Lage Vuursche
Vandaag de dag is Golfsociëteit De Lage Vuursche een begrip. Al bijna vijftien jaar is zij een van de beste 18-holes golfbanen van Nederland met een ongekend hoog kwaliteits- en serviceniveau.
Het is moeilijk voor te stellen dat de aanloop bepaald niet eenvoudig was. Tussen het eerste idee in 1985 en de opening in 2000 zat maar liefst vijftien jaar. Vijftien jaar van dromen over een unieke, prestigieuze golfbaan in het hart van Nederland, een ‘Private Golf Course’ exclusief voor leden.

Een droom die, dankzij groot enthousiasme en een enorme ambitie van de zogenoemde founders, uiteindelijk uitkwam. In 1989 worden alle procedures, zoals het wijzigen van het bestemmingsplan en het aanvragen van alle vergunningen in gang gezet. In 1998, 9 jaar later, zijn alle vergunningen rond. De aanleg van de golfbaan start op 12 november 1998. In september 1999 start de bouw van het sociëteitsgebouw. Op 1 september 2000 wordt de feestelijke opening verricht door wijlen Z.K.H. Prins Friso.

De feestavond was zeer swingend,de uitgelaten menigte danste de hele avond naar hartenlust op de vele disco grooves van Sonny’s Inc. De verlichte discodansvloer bracht nog meer sfeer in de geweldige locatie. Een van de leuke momenten op de avond  was toen was toen Madelon( echtgenote van de exploitant) zoals het ritueel wil de microfoon pakte en een song van Anouk en Tina Turner zong, de aanwezige gasten vonden het geweldig. Wij genoten ook van de prestaties van Madelon.

We speelden tot in de late uurtjes door, alles kwam voorbij veel disco repertoire maar ook jazz en latin. De goed uitgedoste gasten genoten intens van alle muziek die we speelden. Inmiddels mogen wij ons ook de huisband van de exclusieve Golfsociëteit noemen. Het ontvangst was wederom warm  en de avond was om niet te vergeten.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG