De Keizer Marine Engineering 50 jaar

Festivalterrein voor De Keizer

Wat een geweldige partij was het, op 05 september 2015 speelde Sonny’s Inc. voor De Keizer Marine Engineering. De Keizer is met haar specialistische producten, diensten en service een wereldwijd begrip in de luxe jacht- en scheepsbouw.

topfeest Sonny's IncDe Keizer vierde haar 50 jarig jubileum, op het eigen terrein was een waar festival gebouwd met prachtige tenten en fantastisch decormateriaal, ook het lichtontwerp had iets speciaals. De sympathieke event-tijger Niek Boes zeer bekend om zijn speciale geluiden act presenteerde ook de avond. De avond begon met het topoptreden van Niek Boes en onze DJ/VJ Vince.

De mensen waren zichtbaar onder de indruk. Na de act van Niek gingen de gasten genieten van alle lekkernijen die op het festivalterrein gepresenteerd werden. Sonny’s Inc. warmde het publiek 1 uur op voordat Frans Bouwer kwam optreden. De stemming was ondanks het slechte weer opperbest en de opkomst was groot. Na Frans Bouwer knalde Sonny’s Inc. weer een uur met dance muziek en voor het podium was het een uitgelaten menigte die zeer aan het genieten en aan het dansen was.

In het laatste uur presenteerden wij als verrassing niemand minder dan onze friend Edsilia Rombley die met haar soulblok van een half uur begeleid door Sonny’s Inc. ook veel succes had.
De avond was zeer geslaagd, hulde aan het bureau Wink dat een event afleverde met de hoofdletter K van kwaliteit, strak geregisseerd met bijzonder veel aandacht voor alle participerende artiesten.
We gingen zeer voldaan huiswaarts.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG