Jubileum 100 jaar Grontmij event met Sonny’s Inc.

Feest in Naarderbos

NaarderbosOp 18 september 2015 speelde Sonny’s Inc. voor Grontmij in “The Arena” op de Naarderbos Golfbaan.
Naarderbos in Naarden is een uitstekende locatie voor lunch, diner, feesten, recepties en vergaderingen. De centrale ligging aan de A6 en de A1,  beschikking over voldoende parkeergelegenheid, stijlvol ingericht en in combinatie met de prachtige omgeving aan de oever van het Gooimeer, maakt deze plek een perfecte locatie voor tal van evenementen.

Sonny’s Inc. in The Arena
Het ene moment adem je de geur in van een loofbos, terwijl je de bladeren hoort ruisen en de groene takken zachtjes in de wind ziet wiegen. Het volgende moment sta je op een tropisch eiland in de branding van de Stille Oceaan. Of zweef je liever tussen de wolken? In The Arena komt al de creativiteit en inspiratie samen tot één overweldigende vierdimensionale ervaring. Met acht HD projectoren brengen zei altijd de juiste Mood – On Demand. Sonny’s Inc. had een schitterende opstelling in de arena en had ook een fraai lichtplaatje neergezet samen met de afbeeldingen op de muren was het een waar spektakel.

Grontmij 100 jaar
We speelden voor de grote onderneming Grontmij. Doedo Veenhuizen, de zoon van aardappelkweker Geert Veenhuizen, richtte in 1913 een onderneming op om boeren te helpen die kampten met wateroverlast en om woeste gronden te ontginnen. In 1915 kreeg het bedrijf de naam Grontmij, een samenvoeging van grondverbetering- en ontginningsmaatschappij. Honderd jaar later is Grontmij een toonaangevend Europees advies- en ingenieursbureau met uitgebreide expertise op het gebied van water, mobiliteit, duurzame gebouwen en energie.

100 jaar grontmijHet honderd-jarige jubileum werd groots gevierd. Ruim 1000 personeelsleden kregen een show voorgespiegeld van Sonny’s Inc. Het was een heel dankbaar publiek, in de stampvolle warme zaal swingde het de pan uit. In een ruim anderhalf uur durend concert speelden we vele stijlen en namen we de gasten mee op muzikaal avontuur.

Het evenement werd zeer professioneel georganiseerd door één van de beste organisatiebureaus van Nederland Xsaga

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG