Bal masque Koninklijke Industriële Groote Club te Amsterdam

Bal masque “Venetië aan de Dam”

Op zaterdag 13 mei 2017 speelde Sonny’s Inc. op het jaarfeest van de Koninklijke Industriële Groote Club te Amsterdam, het feest stond in het teken van Venetië aan de Dam. De dresscode was Black of white tie mét masker en wat had iedereen zich fraai uitgedost, het was een lust voor het oog.

De gasten werden ontvangen met champagne en Italiaanse gitaarmuziek vanuit een gondola.
Daarna verspreidden de gasten zich over de zalen waar genoten kon worden van heerlijke Italiaanse foodstations en een Italian discoshow. Vanaf 21.15 barstte het feest met Sonny’s Inc. letterlijk los, de gasten waren in opperbeste stemming en de maskers gaven iets mysterieus, niemand was herkenbaar. Wat een joelende menigte en wat een danspartij, wij knalden anderhalf uur door.

In onze eerste pauze werd de show overgenomen door Edsilia Rombley die in dit geval met tape uitging ook zij bracht het ultieme feestje. Rond de klok van 24.00 uur was de bekendmaking van de mooiste maskers en mocht iedereen zijn masker afdoen. Wij waren verrast door de vele bekende gezichten uit ’t Gooi.

De laatste set gooiden wij in de 6e versnelling met dance muziek en hedendaagse klappers….. de band had vleugels…. scheurende gitaren, superfunky saxofoon klanken, vette beats, een groovende bas en publiek dat helemaal door het dak ging. Dit feest gaat weer in de boeken als zeer memorabel.

Bal masque met Sonny's inc voor IGC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bal masque met Sonny's inc voor IGC2

Bewaren

Bewaren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

facebook uiting Sonny's Inc

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG