Jubileum in Holle Wout Spakenburg

Henk en Engelien samen 125 jaar

Op vrijdag 12 mei 2017 speelde Sonny’s Inc. in Spakenburg in Discotheque Holle Wout. Het was ter ere van het gezamenlijke jubileum van Henk en Engelien Esscher, samen werden zij 125 jaar.
Wat een geweldige sfeer was het in de club in Spakenburg, de dolenthousiaste gasten waren echt voor een feestje gekomen, vanaf de eerste klanken was het direct swingen.

Leuk ook dat presentatrice/zangeres Marlayne Sahupala aanwezig was, Marlayne is een goede buur van het sympathieke stel. Marlayne was voordat zij aan het nationaal songfestival participeerde één van de eerste Sonny’s Angels.  In 1999 won zij het nationaal songfestival met “One good reason”

Natuurlijk trokken wij Marlayne het podium op. Zij zong: “We are family”, het klonk als vanouds beregoed. Samen zongen wij nog “Relight my Fire”, wat een plezier was het op het podium en op de dansvloer. Henk en Engelien werden maximaal in het zonnetje gezet en waren verrast door het spontane gastoptreden van Marlayne. Het swingde de pan uit in Holle Wout, wij kijken terug op een fantastische avond in  Spakenburg.

Sonny's Inc in Holle Wout

 

 

 

 

 

 

 

 

 

facebook uiting Sonny's Inc

 

 

Bewaren

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG