Geslaagde avond “Stichting Stop Hersenkanker Nu”

Infotainment en uitzwaaiavond van Dick Wingelaar & Gerard Bisschop

Op 18 mei 2017 speelde Sonny’s Inc op de  infotainment en uitzwaaiavond van Dick Wingelaar & Gerard Bisschop. De avond was speciaal georganiseerd om om de sponsors van “Stichting Stop Hersenkanker Nu” te bedanken, dit alles vond plaats op de tennisvereniging van Eemnes

De vader van Emiel Bisschop (Gerard Bisschop) en goede vriend van de familie (Dick Wingelaar) , fietsen op 22 mei 2017 vanuit Eemnes naar La Escala in Noord Spanje, Emiels favoriete vakantiebestemming. Hiermee willen zij geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar hersenkanker. Eind juni 2017 hopen Dick en Gerard een zo groot mogelijk bedrag te overhandigen aan Emiels artsen van het Utrechts Medisch Centrum, dr. Tom Snijders en dr. Filip de Vos.

In maart 2011 kreeg Emiel Bisschop te horen dat hij een hersentumor had. Sindsdien hoopte hij dat de vooruitgang in de wetenschap snel genoeg zo gaan, zodat er een medicijn ontwikkeld zou worden om niet dood te hoeven gaan. Emiel is op 8 juli 2016 overleden, op 39-jarige leeftijd. Het medicijn is er helaas nog niet gekomen. “Stichting Stop Hersenkanker Nu” wil dat het onderzoek naar medicijnen en de zorg voor mensen met hersentumoren wordt voortgezet.
De avond was een groot succes er werd meer dan €49.000 opgehaald. Kijk even op de website van deze mooie stichting elke donatie is welkom.
http://www.stophersenkankernu.nl/wordpress/…

 

 

Geplaatst door Sonny Hoogwerf op donderdag 18 mei 2017

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG