Fredpark

Sonny’s Inc. betovert het publiek op Fredpark samen met Cor Bakker en Ceasar Zuiderwijk

Wat een spectaculaire avond was het afgelopen zaterdag (29 juni 2023) op Fredpark!
Sonny’s Inc. had de eer om op te treden tijdens dit fantastische evenement, georganiseerd door A Fish Named Fred. Samen met niemand minder dan Cor Bakker en Ceasar Zuiderwijk hebben we het publiek betoverd en een onvergetelijke show neergezet.

Vanaf het moment dat het festival om 17.00 uur van start ging, voelden we de energie en de opwinding in de lucht hangen. Fredpark werd omgetoverd tot een waar festijn, waar mode-enthousiastelingen en Friends of the brand samenkwamen om te genieten van een avond vol muziek, heerlijk eten en verfrissende drankjes.

Radar Love

Op het grote podium stonden wij, Sonny’s Inc., klaar om het publiek mee te nemen op een muzikale reis. De vibes waren geweldig en het publiek was in de ban van onze muziek. Maar toen kwamen de verrassingen! Cor Bakker, de virtuoze pianist, en Ceasar Zuiderwijk, de legendarische drummer, voegden zich bij ons op het podium en samen creëerden we magie. Het was een eer om met deze grootheden te mogen spelen en het dak ging eraf toen we gezamenlijk het iconische nummer “Radar Love” ten gehore brachten. Het publiek ging compleet uit zijn dak en de energie was ongekend.
Tijdens deze bijzondere avond werden we ook vergezeld door Rob Schalker, de eigenaar en oprichter van A Fish Named Fred, die zijn talent op de basgitaar liet horen. Zijn passie voor muziek en mode was voelbaar in elke noot die hij speelde. Het was geweldig om samen met hem op het podium te staan en de mensen te zien genieten van de geweldige sfeer.

Make-A-Wish

Maar Fredpark was meer dan alleen muziek. Het evenement bood ook de gelegenheid om iets terug te doen voor de maatschappij. Er vond een veiling plaats ten behoeve van Make-A-Wish, en we zijn trots om te vermelden dat er maar liefst €40.000 werd opgehaald voor dit prachtige goede doel. Het was hartverwarmend om te zien hoe de aanwezigen zich gul betoonden en samenwerkten om de dromen van zieke kinderen waar te maken.

We willen A Fish Named Fred bedanken voor het mogelijk maken van deze geweldige avond en voor hun ongelooflijke gastvrijheid. Fredpark was een viering van muziek, mode en saamhorigheid, en we zijn dankbaar dat we hier deel van mochten uitmaken.

Bedankt aan het publiek dat zo enthousiast meedeed en ons inspireerde om het beste van onszelf te geven. Jullie maakten deze avond onvergetelijk voor ons.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG