Jubileumfeest Schuurman Groep!

Sonny’s Inc. verovert Elspeet tijdens het spectaculaire jubileumfeest van de Schuurman Groep!

Elspeet, 24 juni 2023 – Op zaterdagavond 24 juni 2023 was het feest in Elspeet bij het Congrescentrum Mennorode, want de Schuurman Groep vierde haar 100-jarig bestaan in stijl met een groots optreden van Sonny’s Inc. en VJ.

Als kers op de taart verraste Willem Schuurman, de trotse eigenaar van het bedrijf, iedereen door twee nummers mee te spelen op de gitaar. Het was een avond vol vreugde, muzikaliteit en onvergetelijke momenten.

Sonny’s Inc. bracht de zaal tot leven met energieke performance en onweerstaanbare muziek. De aanwezigen werden meegevoerd op een muzikale reis die hen liet dansen, swingen en feesten tot in de late uurtjes. Ondanks de intense hitte in de zaal, hield niets de mensen tegen om te genieten van de onvergetelijke avond.

Willem Schuurman, een geboren muziekliefhebber, verraste iedereen met zijn talent op de gitaar. Hij stapte het podium op en speelde samen met Sonny’s Inc. de nummers “Right Next Door Because of Me” en “Summer in the City”. Het publiek was dolenthousiast en het was een waar hoogtepunt van de avond. Voor de werknemers van de Schuurman Groep was dit een grote verrassing en een moment om nooit te vergeten.

Het jubileumfeest van de Schuurman Groep werd perfect georganiseerd door het bureau Levensgenieters, dat ervoor zorgde dat alles tot in de puntjes verzorgd was. De feestelijke sfeer, de geweldige muziek en de enthousiaste gasten maakten deze avond tot een grandioos succes.

De Schuurman Groep, actief in de elektrotechniek sinds 1923, is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf dat duurzame en klantgerichte elektrotechnische oplossingen biedt. Met klanttevredenheid en expertise als kernwaarden fungeert de Schuurman Groep als de essentiële schakel tussen producent en gebruiker.

Sonny’s Inc. is vereerd om een bijdrage te hebben geleverd aan dit bijzondere jubileumfeest. Het was een avond vol muzikaliteit, emotie en onvergetelijke herinneringen. Wij willen Willem Schuurman en de Schuurman Groep bedanken voor de geweldige avond en feliciteren hen met hun indrukwekkende mijlpaal.

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG