Huwelijksfeest in Hotel The Dylan

Een avond vol magie

Op een betoverende vrijdagavond, 23 juni 2023, betrad Sonny’s Inc. het podium van het prachtige hotel The Dylan in Amsterdam. Het was een avond vol magie, want we mochten optreden tijdens het huwelijksfeest van Angeliek en Marcel. De energie en liefde die in de lucht hing, waren onmiskenbaar.
Terwijl onze muziek de ruimte vulde, werd de dansvloer al snel een bruisende zee van gelukkige gezichten. Samen met mijn getalenteerde bandleden zorgde wij ervoor dat de gasten werden meegenomen op een onvergetelijke muzikale reis. Maar de verrassingen waren nog niet voorbij.

Tijdens ons optreden kregen we een speciale gast op het podium: Danny Froger! Zijn aanwezigheid gaf een extra vonk en enthousiasme aan de avond. Het was een waar feest waar iedereen van genoot.
Hotel The Dylan bleek niet alleen een adembenemende locatie te zijn, maar ook een perfecte setting voor een huwelijksfeest. Het elegante interieur en de intieme sfeer creëerden de ideale ambiance waarin Angeliek en Marcel konden stralen. Op de dansvloer voelde het bruidspaar zich als een stralend middelpunt, omringd door liefde en geluk.

Deze avond blijft weer in onze herinneringen. Het was een voorrecht om te mogen optreden op zo’n prachtige gelegenheid, waar we samen met het bruidspaar en hun gasten de liefde en vreugde konden vieren. Het was een feest dat de verwachtingen overtrof en waar de dansvloer schitterde met geluk.

We zijn dankbaar voor de gelegenheid om onze muziek te delen op deze bijzondere avond in The Dylan. Het hotel heeft bewezen niet alleen een luxe verblijfplaats te zijn, maar ook een betoverende trouwlocatie waar dromen werkelijkheid worden. We zijn vereerd dat we deel uitmaakten van dit onvergetelijke huwelijksfeest. Het feest werd tot in de puntjes georganiseerd door Weddingplanner Weddingbliz

Als je ooit op zoek bent naar een bijzondere locatie voor een huwelijksfeest of een ander speciaal evenement, dan kan ik Hotel The Dylan van harte aanbevelen. De perfecte mix van elegantie, service en charme zal je betoveren en je evenement transformeren in een sprookje dat werkelijkheid wordt.

Contactgegevens The Dylan:
Adres: Keizersgracht 384, 1016 GB Amsterdam
Telefoon: +31 (0)20 530 2010
Website: www.dylanamsterdam.com

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG