Gala FC Eindhoven

Gala FC Eindhoven elegant en chic

Eindhoven – Het afgelopen weekend (17-06-2023) schitterde Sonny’s Inc. op het jaarlijkse Gala van FC Eindhoven, een prestigieus evenement waarbij de club zijn supporters en prominente gasten samenbrengt. Na het enorme succes van vorig jaar werd de populaire band opnieuw uitgenodigd om een spectaculaire show te geven tijdens deze onvergetelijke avond.

Elegantie en Chic in overvloed

De temperatuur steeg tot tropische hoogten, maar dat weerhield de gasten er niet van om in hun mooiste smokings en avondjurken te verschijnen. De sfeer was elegant en het zag er verbluffend chic uit. Het evenement, dat in het teken stond van FC Eindhoven, zorgde voor een perfecte ambiance om het verhaal van deze bijzondere avond te vertellen.

Catering en Muzikale Omlijsting

De avond begon met een heerlijke catering, waarbij de gasten werden verwend met culinaire hoogstandjes. De champagne vloeide rijkelijk terwijl een dj zorgde voor de muzikale omlijsting.

Spectaculaire Optredens

Verschillende acts en artiesten traden op en brachten het publiek in vervoering.

Succesvolle Veiling

Een van de hoogtepunten van de avond was de veiling, die een prachtig bedrag van ruim €100.000 opleverde voor de club. Dit succes benadrukte de betrokkenheid van de aanwezigen bij FC Eindhoven en hun vastberadenheid om de club te ondersteunen.

Sonny’s Inc. maakt indruk

Sonny’s Inc. betrad het podium met een indrukwekkende croonerset als openingsact tijdens het diner. De fraai gedecoreerde manege, die was omgetoverd tot een sfeervolle club, creëerde een magische ambiance met prachtige kroonluchters, elegante gordijnen en stijlvol meubilair. Gasten genoten van de exclusieve setting.

Een avond vol muzikaal plezier

Sonny’s Inc. speelde gedurende de avond drie sets, waarvan de eerste een croonerset was tijdens het diner.

Naarmate de avond vorderde, zorgde Sonny’s Inc. voor een feestelijke sfeer met een gevarieerd repertoire bestaande uit uptempo funky, soul, latin, pop en dance nummers. Het publiek kon niet stil blijven zitten en vulde al snel de dansvloer, genietend van de energieke en aanstekelijke muziek.

Een unieke beleving in een prachtige locatie

Het Gala van FC Eindhoven vond plaats in de sfeervolle manege aan de Roostenlaan 311, die voor deze gelegenheid prachtig was gedecoreerd. Het lichtspektakel, kroonluchters, de elegante gordijnen en het stijlvolle meubilair droegen bij aan de unieke beleving van de avond.

Sonny’s Inc. kijkt terug op een geweldige avond en bedankt FC Eindhoven en alle aanwezigen voor hun warme ontvangst en enthousiaste reacties. Het was een eer om deel uit te maken van dit bijzondere evenement en de band kijkt al uit naar nieuwe optredens en toekomstige samenwerkingen

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG