TB Wood party

Groots Dansfeest en Bedrijfsjubileum bij Fletcher De Kalkovens met Sonny’s Inc.

Huizen, 2 juli 2023 – Op zaterdag 1 juli zorgde Sonny’s Inc. voor een spectaculair dansfeest bij Fletcher De Kalkovens in Huizen. Het evenement, georganiseerd ter ere van het bedrijfsjubileum van het internationale bedrijf TB Wood en de verjaardag van de echtgenote van de eigenaar en oprichter, werd een avond vol muzikale hoogtepunten en mooie momenten.

Unieke sfeer
Fletcher De Kalkovens, gelegen in de schilderachtige omgeving van Huizen, bood het perfecte decor voor deze bijzondere gelegenheid. Het historische gebouw, ooit gebruikt voor het bakken van kalk, diende nu als adembenemende locatie voor het dansfeest. De industriële architectuur en unieke sfeer van De Kalkovens droegen bij aan de magie van de avond.

Iedereen op de dansvloer
Sonny’s Inc., betrad het podium en bracht een kenmerkende mix van aanstekelijke ritmes, krachtige zang en virtuoze instrumentale vaardigheden ten gehore. Het publiek, bestaande uit medewerkers van TB Wood, vrienden en familie, werd direct meegenomen in de feeststemming. Van bekende hits tot tijdloze klassiekers, Sonny’s Inc. wist met de muziek iedereen op de dansvloer te krijgen.

Levendige viering
Tijdens het evenement werd niet alleen het bedrijfsjubileum van TB Wood gevierd, maar ook de verjaardag van de echtgenote van de eigenaar en oprichter. Het was een bijzonder moment waarop zowel zakelijke successen als persoonlijke mijlpalen werden geëerd. Het dansfeest werd al snel een levendige viering, waarbij gasten de gelegenheid hadden om de dansvloer te betreden en hun beste moves te laten zien.

 Het werd een avond van vreugde, dans en samenzijn, waarbij de gasten nog lang zullen nagenieten van de mooie herinneringen die zijn gemaakt.

Veelzijdige evenementenfaciliteiten

Fletcher De Kalkovens, bekend om zijn gastvrijheid en veelzijdige evenementenfaciliteiten, heeft opnieuw bewezen een uitstekende locatie te zijn voor bedrijfsfeesten en andere bijzondere gelegenheden. Met zijn karakteristieke uitstraling en historische betekenis vormt De Kalkovens een uniek decor voor allerlei soorten evenementen.

Sonny’s Inc. en Fletcher De Kalkovens kijken terug op een zeer geslaagde avond en kijken uit naar de volgende mogelijkheid om samen te werken aan nieuwe onvergetelijke evenementen.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG