Deerns 95-jarig jubileum

Sonny’s Inc. maakt 95-jarig jubileum van Deerns tot een groot succes bij Green Village

Op donderdag 6 juli was het een bijzondere avond voor het gerenommeerde advies- en ingenieursbureau Deerns, dat al meer dan 95 jaar actief is. Sonny’s Inc. had de eer om dit evenement op te luisteren. Het feest vond plaats op de prachtige locatie van Green Village in Nieuwegein, een sfeervolle plek die bekend staat om het organiseren van succesvolle evenementen.

De avond begon met een voortreffelijk diner op de idyllische buitenplaats van Green Village, waar de gerechten van de getalenteerde nieuwe chef-kok met veel plezier werden genoten. Na het diner was het tijd voor het optreden van Sonny’s Inc., dat in twee delen werd opgebouwd. De medewerkers van Deerns genoten met volle teugen van de muziek en stonden gezamenlijk op de dansvloer, vol enthousiasme en feestvreugde.

Het geluid in Green Village was uitstekend, dankzij de expertise van onze geluidspartner Expressive Audio Rental, die zowel op audiotechnisch als visueel gebied een prachtige ervaring creëerde. De avond was een groot succes en het 95-jarig jubileum van Deerns zal nog lang in de herinnering blijven.

Voor meer informatie over Green Village als ideale evenementenlocatie, bezoek hun website Green Village. Green Village staat garant voor geslaagde evenementen van elke aard.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG