Jubileum Ben van Dijk Electronics

Sonny’s Inc. maakt feest van Ben Van Dijk Electronics onvergetelijk in Nistelrode

Op vrijdag 7 juli 2023 was het een onvergetelijke avond voor het gerenommeerde elektronicabedrijf Ben Van Dijk Electronics. Sonny’s Inc. had de eer om het 60- jarige jubileum op te luisteren. Het grote feest vond plaats in de prachtige tuin van de familie Van Dijk, die speciaal voor de gelegenheid was omgetoverd tot een festivalachtige setting.

De indrukwekkende stretchtent met een podium voor Sonny’s Inc. was het middelpunt van het feest. Het hele evenement had een festivalsfeer, met verschillende foodtrucks die heerlijke lekkernijen serveerden, variërend van steenovenpizza’s tot sushi. Gasten konden genieten van een overvloed aan smakelijke drankjes. De tuin was prachtig verlicht, waardoor het een sprookjesachtige ambiance kreeg.

Vooral de laatste set van Sonny’s Inc. zorgde voor een knallend feest. Iedereen stond op de dansvloer om het leven te vieren en tegelijkertijd herdachten ze de oprichter van het bedrijf, die enkele jaren geleden is overleden. Het geluid van de band vulde de lucht en bracht zelfs emotionele momenten teweeg. Het nummer “Angels” raakte de gevoelige snaar, en op verzoek namen ze afscheid met een gezamenlijk en uit volle borst gezongen “Leef”. Het was een prachtig feest in Nistelrode dat nog lang in de herinnering zal blijven.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG