Feest NEC

Sonny’s Inc. verovert Business Club NEC tijdens spectaculair openluchtevenement

Op 8 juli 2023 zorgde Sonny’s Inc. voor een mooie avond tijdens een optreden voor de Business Club NEC. Als exclusief netwerkplatform voor ondernemers en bedrijven met interesse in de voetbalwereld biedt de Business Club leden waardevolle netwerkmogelijkheden, bedrijfsblootstelling en de kans om bij te dragen aan maatschappelijke projecten.

Het bijzondere evenement vond plaats op de sfeervolle locaties van Omnivents en Watergoed in Valburg, Gelderland. Watergoed, een populaire horecagelegenheid en veelzijdige evenementenlocatie, creëerde de perfecte omgeving voor deze bijeenkomst. Met haar prachtige ligging aan het water, sfeervolle ruimtes en uitgebreide cateringmogelijkheden bood Watergoed een unieke en gastvrije ervaring voor alle aanwezigen.

De avond was één groot feest. In de openlucht ging het dak eraf en genoten de bezoekers met volle teugen van de muziek van Sonny’s Inc. Het was een bijzondere gelegenheid waar ondernemers, voetballiefhebbers en enthousiaste feestgangers samenkwamen om te netwerken en te genieten van een spectaculaire avond in Valburg.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG